Page not found - coffeebaradriaan.be

" Liefhebbers van cappuccino, latte, thee, gebak of wijn kennen al lang Adriaan in het hartje van bruisend Brugge. "

Wie in Brugge de lekkerste koffie zoekt, stapt zeker ooit bij Adriaan binnen. In het neoclassisistisch voormalig bankgebouw uit 1832 herken je de grandeur van de Parijse en Weense Grand Cafés. Marie ontvangt je met elegantie in een warm interieur met de prachtige vitrinekast vol koffieattributen als blikvanger.

" Adriaan heeft een uitgekiende kaart met vier pijlers: koffie, thee, taart en ontbijt (brunch). "

Want koffie, dáár draait het om bij Adriaan. Alles begint bij de bonen en blends die de Kortrijkse familie Deprez (Viva Sara) zorgvuldig voor ons selecteren. Met liefde, heet water en artisanale kennis van zaken puren onze barista’s daaruit de heerlijkste koffie, die daarna stijlvol aan tafel binnen of op ons terras wordt geserveerd. Bij Adriaan is koffiedrinken altijd een belevenis.

En ook wie niet zo tuk is op koffie komt bij ons aan haar of zijn trekken. Met heerlijke chocolademelk, hartverwarmende thee, huisgemaakte icetea, versgeperst fruitsap, een goed glas wijn of een klassieker uit de Belgische bierwereld is er voor elk wat wils. Een knorrende maag wordt snel gesust met een stuk geurend gebak, een licht ontbijt, een kom soep met brood of een lekkere lunch.

Bij Adriaan voelt iedereen zich thuis: de student die komt ontspannen met vrienden en vriendinnen, de onderneemster die een coworkingplek-met-klasse zoekt, de toerist die een rustmoment kan gebruiken en de senior voor wie de koffie of thee in dat prachtig kader éxtra lekker smaakt.

Adriaan vind je in de schaduw van de 150 jaar oude Stadsschouwburg, in een wijk die geschiedenis ademt. Welke ándere coffeebar mag immers ‘dichte buur’ zeggen tegen Huis Ter Beurze, de Saaihalle en de Florentijnen, drie plekken waar in de late middeleeuwen Brugse wereldgeschiedenis werd geschreven?

persoon.png

Marnix

Barista en creator van Coffeebar Adriaan. Mijn favoriet is de Lungo intensa.

persoon.png

Marie

De barista en zaakvoerster maakt voor u de perfecte koffie of thee. Haar favoriet is de French press.

persoon.png

Studententeam

Ons jong studententeam zorgt er met plezier voor dat u niets tekort komt.